luni, 14 septembrie 2015

Theaterstock - o incursiune inedita in lumea spectacolului

 In perioada 1-16 august centrul Bacaului a fost scena unor reprezentatii de poveste,cum rar intalnesti intr-un orasel de provincie. Prima editie a Festivalul International de Artele Spectacolului Theaterstock,organizata de catre Teatrul Municipal Bacovia,in colaborare cu Primaria si Consiliul local a adus in atentia bacauanilor spectacole de valoare care reunesc artisti din tara si din strainatate
Teatru,muzica,dans,arta in toate formele ei de manifestare.Ce ar putea fi mai frumos ?
E un eveniment inedit,de natura sa anime orasul,sa deschida porti spre lumea magica a artei,sa transforme praful cotidian intr-un adevarat spectacol ce rasuna de lumina,talent,culoare,voie buna si de oameni frumosi,cu initiativa,izvorata din dorinta de a creiona zambete pe chipurile oamenilor,de a infaptui o schimbare in bine,de a insufla dragostea pentru arta si de a incuraja potentialul artistic al tinerilor,de a imbogati cultural si spiritual,dorinta impletita cu pasiune si efort.
Theaterstock e o ocazie unica,nesperata si binevenita pentru Bacau si sper sa fie doar inceputul unui sir lung de astfel de evenimente.
Totul e atat de frumos,atent si migalos realizat iar bucuria de a face arta si de a infrumuseta existenta celorlalti se vadeste in fiecare dintre aceste manifestari.
Felicitari si multumiri Ancai Sigartau pentru initiativa,implicare si vointa,actorilor teatrului Bacovia,pe care i-am privit de atatea ori cu admiratie si nesat si tuturor celor care au daruit din timpul lor pentru a oferi publicului clipe de poveste! Artisti,regizori,scenografi,
voluntari,tehnicieni,publicul va multumeste! Regret ca nu m-am putut implica activ,ca si voluntar si sper ca acest festival sa aiba longevitate si sa am ocazia sa ma revansez pe viitor,sa fiu si eu parte din aceasta poveste de succes numita Theaterstock.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu